ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ











ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

 
Τα χρυσά σκουλαρίκια
ΤίτλοςΤα χρυσά σκουλαρίκια
ΣυγγραφέαςBelinda Alexandra
ΜεταφραστήςΣοφία Τάπα
ΕπιμελητήςΡοδάνθη Παπαδομιχελάκη
ISBN978-960-605-955-1
Barcode9789606059551
Τιμή με ΦΠΑ18.80 €
Σελίδες680
ΚατηγορίαΞένη πεζογραφία
FormatPaperback
Μέγεθος140 x 205
Χώρα προέλευσηςΑυστραλία
ΚατηγορίαHISTORICAL WOMEN’S FICTION

Περιγραφή Βιβλίου

Εσύ που με κρίνεις έλα εδώ! Έχω να σου πω μια ιστορία…
Η Παλόμα Μπατόν είναι εγγονή Ισπανών προσφύγων που διέφυγαν από τη Βαρκελώνη μετά τον εμφύλιο. Πειθαρχημένη σπουδάστρια της Σχολής Μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων, η Παλόμα δεν αφήνει και πολλά να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα της, ώσπου λαμβάνει με μυστηριώδη τρόπο δύο χρυσά σκουλαρίκια. Αρχίζει να εξερευνά τις ισπανικές ρίζες της και μαγεύεται από τη Λα Ρούσα, μια γυναίκα που ενώ κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια και να γίνει μια από τις σπουδαιότερες χορεύτριες φλαμέγκο της σύγχρονης εποχής, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Καθώς το παρελθόν αρχίζει να ξεδιπλώνεται, ανακαλύπτει περισσότερα από ένα άτομα τα οποία είχαν λόγους να θέλουν τη Λα Ρούσα νεκρή, μεταξύ των οποίων και η γιαγιά της Παλόμα.

Τα Χρυσά Σκουλαρίκια είναι μια ιστορία που εκτυλίσσεται μεταξύ δύο μεγάλων πόλεων, της Βαρκελώνης πριν από τον εμφύλιο και του Παρισιού της δεκαετίας του ’70. Αφηγείται τη ζωή δύο γυναικών που είναι διατεθειμένες να φτάσουν στα άκρα για τον έρωτα, μια ιστορία με μεγάλα πάθη –και μεγάλες προδοσίες– όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

 

Σχετικά με τη Συγγραφέα Belinda Alexandra

Τα βιβλία της Belinda Alexandra εκδίδονται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δέκα χώρες. Η συγγραφέας κατάγεται από Ρωσίδα μητέρα και Αυστραλό πατέρα, και λατρεύει τα ταξίδια και την περιπέτεια από τα νεανικά της χρόνια. Η αγάπη της για άλλους πολιτισμούς συνδυάζεται με τον έρωτα που τρέφει και για τη δική της πατρίδα, την Αυστραλία, όπου εργάζεται εθελοντικά για το WIRES (Πληροφόρηση, Διάσωση και Εκπαίδευση για την Άγρια Ζωή Νέας Νότιας Ουαλίας). Είναι, επίσης, πρέσβειρα της WLPA (Παγκόσμια Οργάνωση για την Προστασία των Ζώων) της Αυστραλίας. Ζει στο Σίδνεϊ με τον σύζυγό της Μάουρο και ένα ολόκληρο… θηριοτροφείο από λατρεμένα κατοικίδια ζώα. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα βιβλία της Το Ρόδο της Τοσκάνης, Λευκή Γαρδένια και Άγρια Λεβάντα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο "Προμελετημένα εγκλήματα" της Μιράντας Καλλιάνου

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο " Η φωλιά της αλεπούς" της Εύας Καραδημήτρη

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο " 18 μέρες μετά" της Σάρας Προφέτα