ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

 


Η ώρα της αλήθειας

Κωνσταντίνα Τσιγκράκη Αναστασιάδου

Η Αλεξία ερωτεύεται δυνατά και γνωρίζει την απόλυτη ευτυχία. Η Ραφαέλα προσπαθεί να κρατήσει ζωντανά τα όνειρά της. Ο Ερρίκος και η Σοφία προσπαθούν να απαλλαγούν από τους εφιάλτες που τους κυνηγούν.
Η µοίρα τούς φέρνει κοντά. Αυτή η συνάντηση γίνεται η αιτία να αλλάξει η ζωή τους. Μυστικά που έµειναν παγωµένα στο χρόνο αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Οι αποκαλύψεις έρχονται η µία µετά την άλλη και οι σχέσεις όλων µπαίνουν σε δοκιµασία. Όσο η αλήθεια αναδύεται, η Αλεξία και η Ραφαέλα διαπιστώνουν ότι, για χρόνια, φοβερά µυστικά γέµιζαν τη ζωή τους.
Απίστευτες αλήθειες βγαίνουν στο φως. Άραγε, η αγάπη τους θα είναι δυνατή, για να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εµπόδια που θα βρεθούν µπροστά τους;
Τα µυστικά φανερώθηκαν. Το µίσος χρόνων εξαφανίστηκε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν µαζί. Κατάφεραν να ξεχάσουν και να συγχωρήσουν…
Η ώρα της αλήθειας είναι ένα κοινωνικό δραµατικό µυθιστόρηµα. Μια ιστορία που περιγράφει τις ανθρώπινες αδυναµίες και σχέσεις, γεµάτη µυστικά, ψέµατα, αγάπη, πάθος, µίσος και συγχώρεση.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Η ώρα της αλήθειας

Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Τσιγκράκη Αναστασιάδου
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 16.00€
Σελίδες: 434


UNχάπι

Αθηνά Δ. Κάππα

«Θέλω να ξαναείµαστε µαζί. Όπως παλιά».
«Δεν είναι παιχνίδια οι άνθρωποι».
«Δεν είπα ότι είσαι παιχνίδι. Είπα ότι σε θέλω πίσω.
Δεν είµαι καλά χωρίς εσένα».

Οταν ένας θυελλώδης έρωτας σβήνει, ο Ιβάν προσπαθεί να αντικαταστήσει τα συναισθήµατά του µε τα ηρεµιστικά. Θα νικήσει τους δαίµονές του ή θα νικηθεί; Η Νάταλι έρχεται αντιµέτωπη µ’ ένα σκληρό δίληµµα. Είναι µόνη µητέρα. Έχει στη ζωή της θέση άλλος άντρας εκτός από τον γιο της; Ο Λουκάς, αναζητώντας την ιδανική σύντροφο, έρχεται σε αδιέξοδο. Θα πάρει τη σωστή απόφαση στη σωστή στιγµή; Η Μαρία-Λουΐζα µαζεύει τα κοµµάτια της. Οπλισµένη µε θάρρος, δοκιµάζει την τύχη της µε ένα νέο πρόσωπο. Θα κατορθώσει να αποδεσµευτεί από τα φαντάσµατα του παρελθόντος;

Διάλεξε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια από την κοσµηµατοθήκη και καθώς τα φορούσε, θυµήθηκε πως ήταν δώρο του Ιβάν για τη γιορτή της. Σκέφτηκε για µια στιγµή να τα βγάλει, να µην ακουµπάνε στο δέρµα της, αλλά τι θα άλλαζε; Μήπως θα τον ξεχνούσε; Ο Ιβάν ήταν ο πρώτος της έρωτας, η µεγάλη της αγάπη, µαζί του είχε ζήσει τα πάντα για πρώτη φορά. Ακόµα κι αν πετούσε όλα του τα δώρα, δεν θα µπορούσε να πετάξει τις αναµνήσεις…

Στο φόντο µιας µικρής πόλης, τα µονοπάτια των ηρώων διασταυρώνονται και µέσα από αυτά ανοίγονται καινούργιοι δρόµοι στις ζωές τους. Ωστόσο, το κοινωνικό στίγµα και η µοίρα παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.
Ξεχνιέται άραγε ένας µεγάλος έρωτας; Αποξενώνονται ολότελα δυο άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν κάποτε ευτυχισµένοι µαζί;

Ο χρόνος τιµωρεί δικαίως τους δειλούς…

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: UNχάπι

Συγγραφέας: Αθηνά Δ. Κάππα
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 10.00€
Σελίδες: 
96


Πόσο αντέχει μια Καρδιά;

Μαρία Φώσκολου

Όταν η Δανάη ερωτεύεται εντελώς απρόσµενα τον Μάνο, αρχίζει µια ιστορία αγάπης που µοιάζει ιδανική. Μια ζωή ονειρεµένη που το νήµα της κόβεται απότοµα εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήµατος.

Η Δανάη, σε νεαρή ηλικία, αναγκάζεται να βιώσει τη δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Και µετά από µια µεγάλη περίοδο αποµόνωσης, θα θελήσει να βρει τρόπο να τιµωρήσει τον εαυτό της που έµεινε πίσω αναγκασµένη να συνεχίσει να ζει.

Μέσα σε αυτή την παραφροσύνη θα γνωρίσει τον Αλέξανδρο µε το αγγελικό του πρόσωπο. Μαζί του, θα γευτεί τον έρωτα από την αρχή. Κοντά του, θα γνωρίσει τον φόβο.

Ένα δυνατό µυθιστόρηµα που οδηγεί τον αναγνώστη, από την αγκαλιά της αγάπης στην παράνοια της κακοποίησης.

Άραγε, πού µπορεί µια καρδιά
να ησυχάσει;

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Η Τελευταία Ευκαιρία

Συγγραφέας: Γιάννης Παπαμίχος
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 17.00€
Σελίδες: 614

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ Χ. ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ _ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΤΕΣΑΝΤ: Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ Φ. ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΗΣ

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο "Ο άνδρας που κατάλαβε τις γυναίκες" του Στέργου Καλλιγά

Κριτική- Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο "Η γκιλοτίνα του Ναυπλίου" του Φαίδων Κυριακού