ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο δεύτερο εκδοτικό πρόγραμμα του Απρίλιου το μεγάλο λογοτεχνικό γεγονός είναι η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου, νέου μυθιστορήματος της Victoria Hislop, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, η συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΤΟ ΝΗΣΙ, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 6.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως! Το βιβλίο κυκλοφορεί σε πρώτη έκδοση 35.000 αντιτύπων και θα υποστηριχθεί από εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Στον τομέα της Ελληνικής Λογοτεχνίας, ο συγγραφέας της Τετραλογίας του Εμφυλίου Πολέμου και της Τριλογίας του Μακεδονικού Αγώνα, Θοδωρής Παπαθεοδώρου, επιστρέφει τώρα με το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Επανάστασης, ΑΓΙΟ ΑΙΜΑ. Σουλιώτισσες δολιομάνες κι αντρειωμένες Μεσολογγίτισσες, οπλαρχηγοί, καπεταναίοι και μπουρλοτιέρηδες, ήρωες και ηρωίδες του λαού μας, που βαφτίστηκαν μια φορά στο λάδι για την πίστη τους και μια φορά στο αίμα για την πατρίδα τους, παρελαύνουν σε ένα εξαιρετικό ιστορικό μυθιστόρημα που θα γεμίσει το αναγνωστικό κοινό συγκίνηση μα και υπερηφάνεια. Το βιβλίο αποτίει φόρο τιμής στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και θα υποστηριχθεί επίσης από εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια στην τηλεόραση, στα έντυπα και στο διαδίκτυο.

 

Στην εφηβική-νεανική λογοτεχνία, σας συστήνουμε τη νέα σειρά βιβλίων και την υπέροχη πρωταγωνίστριά τους ΕΝΟΛΑ ΧΟΛΜΣ! Είναι σπουδαία ντετέκτιβ και αδελφή του Σέρλοκ Χολμς. Στο πρώτο βιβλίο της σειράς βασίζεται η ομότιτλη ταινία που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο Netflix. Το βιβλίο κυκλοφορεί με το jacket της ταινίας.

Ανάμεσα στις νέες παιδικές κυκλοφορίες ο DOG MAN κάνει αισθητή την παρουσία του! Ο αγαπημένος ήρωας, που έχει δημιουργηθεί από τους Τζορτζ και Χάρολντ, τους ήρωες του Καπετάν Βράκα, επιστρέφει με δύο νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες που θα ξετρελάνουν τα παιδιά και θα υποστηριχθούν από μεγάλη, πανελλαδική τηλεοπτική καμπάνια.

Στο εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωριστή θέση κατέχει, επίσης, το επαναλανσάρισμα του βιβλίου ΟΙ ΓΚΡΙΣΑ 1 – ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑ που θα καθηλώσει τους νεαρούς αναγνώστες και θα τους μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο σκοτεινής φαντασίας. Στο βιβλίο βασίζεται η πρωτότυπη σειρά του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο "Καχαραμπού" της Φραντζέσκα Μάνγγελ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ Χ. ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ _ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΤΕΣΑΝΤ: Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ Φ. ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΗΣ

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο "Ο άνδρας που κατάλαβε τις γυναίκες" του Στέργου Καλλιγά