ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 








Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η ζωή στον δυτικό Καναδά" του συγγραφέα μας Γιώργου Μπούσουλα!

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

 

Η ζωή των ελλήνων και άλλων μεταναστών στον δυτικό Καναδά. Οι δυσκολίες, τα προβλήματα, οι προοπτικές, οι ευκαιρίες σε ένα νέο περιβάλλον, σε μια νέα χώρα με πολλά καλά κρυμμένα ένοχα μυστικά.

 

Για να ενημερώνεστε συνεχώς για τα μέρη που αναφέρονται στο βιβλίο ακολουθήστε το παρακάτω λινκ https://www.youtube.com/user/bousbousbousbous/featured

 




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Γιώργος Μπούσουλας γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά, μεγάλωσε στην Ελλάδα, πήγε σχολείο και εργάστηκε εκεί, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια ζει στο Κάλγκαρι της Αλμπέρτα του Καναδά. Έχει κάνει σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων, ιστορίας και φιλοσοφίας. Τον ρωτούν συχνά αν του αρέσει η ζωή στον Καναδά. Η απάντηση που βγαίνει αυθόρμητα είναι ‘όχι’. Η Ελλάδα τού λείπει πολύ.

 

Τους λόγους, με στοιχεία μετά από έρευνα για τα κακώς κείμενα του Καναδά, παραθέτει στο έργο του “Η ζωή στον δυτικό Καναδά”.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Εξώφυλλο: Μαλακό

 

Σελίδες: 428

 

Διαστάσεις: 14×21 cm

 

ISBN: 978-618-5525-84-2

 

Τιμή: 17,00 €

 

Χρόνος έκδοσης: 2021

 

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο "Προμελετημένα εγκλήματα" της Μιράντας Καλλιάνου

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο " Η φωλιά της αλεπούς" της Εύας Καραδημήτρη

Κριτική - Άποψη από Χ. Κουρουπάκη για το βιβλίο " 18 μέρες μετά" της Σάρας Προφέτα